کاربرد منبع تغذیه BIC-2200 دو طرفه در انرژی های تجدید پذیر

کاربرد اینورتر دو طرفه BIC-2200 مینول در انرژی های تجدید پذیر

با توجه به قانون “تولید خالص صفر کربن” صنایعی همچون ماشین‌های الکتریکی و سلول‌های خورشیدی رشد خوبی نمودند و در نتیجه سبب پیشرفت صنعت باتری‌های لیتیوم یونی نیز شد. با گسترش صنعت باتری‌های لیتیومی، اینورتر دو طرفه نیز در بازار و مقاله‎ های دانشگاهی رونق گرفتند. این اینورتر ها نقش مهمی در زمینه  تست شارژ و دشارژ باتری در خط تولید و یا به عنوان مبدل انرژی در سیستم برق پشتیبانی مناطق مسکونی ایفا می‌کنند.

کاربرد در کارخانه های باتری سازی

از اینورتر دو طرفه bic-2200 مینول می‌توان در تمامی کارخانه‌های باتری سازی استفاده نمود. در فرایند “فرم‌بندی و رشد دادن باتری”  میتوان از منبع تغذیه BIC-2200 به عنوان شارژر باتری استفاده کرد. بعد از اتمام فرآیند شارژ باتری میتوان انرژی ذخیره شده در باتری را به شبکه برق AC برگرداند. در نتیجه باعث کاهش هزینه‌ی برق کارخانه ها، افزایش سوددهی و کاهش قیمت تمام شده باتری می‌شود.

نمای انتقال دو طرفه دستگاه BIC-2200

نمای انتقال دو طرفه دستگاه BIC-2200

بهبود پیک منحنی توان شبکه برق

با توجه به شکل زیر، سیستم برق خانه هایی که با برق خورشیدی کار میکنند، اساسا شامل پنل های خورشیدی، باتری های لیتیومی، اینورتر متصل به شبکه و وسایل الکتریکی با کاربرد خانگی اند. در شب که انرژی برق ارزان تر است، سیستم هوشمند برق، به صورت خودکار باتری های لیتیومی را شارژ میکند و در روز که انرژی برق تقاضا و قیمت بیشتری دارد دستگاه BIC-2200 از باتری به شبکه برق منتقل میکند. این فرآیند نه تنها سبب بهبود پیک توان شبکه برق میشود، بلکه سبب کاهش نوسانات برق و درآمدزایی برای بخش های خانگی خواهد شد.

بخش های مختلف سیستم برق خانه های پنل خورشیدی BIC-2200

بخش های مختلف سیستم برق خانه های پنل خورشیدی BIC-2200

کاربرد در بازیافت باتری لیتومی

در سالهای اخیر، استفاده از خودروهای برقی که با انرژی نو کار میکنند رشد خوبی داشته است. بدین ترتیب باعث رشد پیوسته تقاضای باتری های لیتومی خودرویی شده است. با گذر زمان تعداد باتری‌های تاریخ مصرف گذشته به سرعت رشد کرده و باعث رشد انقجاری مراکز بازیافت باتری های لیتیومی خواهد شد. ابزار های جدیدی برای استخراج باتری از دستگاه‌ها در بازار عرضه خواهند شد. قبل از بازیافت باتری برای جلوگیری از کاهش خطرات احتمالی، مثل انفجار و آتش سوزی به هنگام جدا سازی، لازم است که که باتری ها لیتیومی تا زیر محدوده استاندارد ایمنی دشارژ شوند. بنابراین دستگاه BIC-2200 کمک شایانی در زمینه بازیافت باتری، افزایش سوددهی و کاهش خطرات احتمالی این مراکز میکند

مراحل بازیافت باتری لیتیومی

مراحل بازیافت باتری لیتیومی

 

در فیلم زیر یک کیت دمو از دستگاه BIC-2200 تدارک دیده شده که تا در درک بهتر عملکرد دستگاه کمک بکند. برای اطلاعات بیشتر فیلم زیر را مشاهده کنید:

 

منبع:

https://www.meanwell.com/newsInfo.aspx?c=5&i=1288

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *