جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
دستور العمل استفاده صحیح از اینورترهای سینوسی شرکت MEANWELL نصب ، راه اندازی و سیم بندی ، انتخاب باطری و مراقبت های ایمنی

راهنمای استفاده صحیح و ایمنی :

 

  • خطر برق گرفتگی و شوک الکتریکی وجود دارد. لطفا در صورت بروز خرابی فقط متخصصین شرکت مین ول اقدام به تعمیر اینورتر سینوسی نمایند. هرگز شخصا اقدام به تعمیر اینورتر و جدا کردن برد اصلی از بدنه آن نکنید.
  • در مدلهای TN، بعد از اتصال سیم AC خارجی به اینورتر، خروجی اینورتر دارای برق است، حتی اگر اینورتر خاموش و سوییچ آن در حالت OFF باشد.
  • هترین روش نصب اینورترهای سینوسی مینول به صورت افقی است.
  • اینورترهای سینوسی مین ول را نباید در محیط های مرطوب و یا با گرد و غبار بالا و در نزدیکی آب و مایعات نصب کرد.
  • از نصب اینورترهای سینوسی مین ول در محیط هایی با دمای بالا و یا زیر نور مستقیم خورشید پرهیز نمایید.
  • در یک بانک باطری، فقط از یک برند و یک مدل یکسان استفاده نمایید و از استفاده باطری ها با برندهای مختلف و ویژگی های متفاوت در کنار یکدیگر پرهیز نمایید.استفاده از این باطریهای مختلف با برند های و ویژگی های متفاوت سبب اختلال در عملکرد اینورتر و باعث کنسل شدن گارانتی آن میشود.
  • اجازه ایجاد شعله آتش و یا جرقه های الکتریکی را در اطراف اینورتر و بانک باطری متصل به آن را ندهید. محیط اطراف باطری ها حتی در حالت کار عادی  معمولا حاوی گازهای قابل اشتعال است و جرقه یا حتی شعله ای کوچک سبب اتفاقات غیر قابل پیش بینی گردد.
  • از برقراری جریان های هوا در دو طرف اینورترهای سینوسی مین ول مطمئن شوید و هرگز مانع برقراری جریانات هوا نشوید و این امر رو به صورت پیوسته کنترل نمایید. اینورترهای سینوسی مین ول باید حداقل به پانزده سانتی متر فضای باز ز هر طرف دسترسی داشته باشند.
  • از قراردادن اشیا در روی اینورترهای سینوسی مین ول خودداری و از جانمایی آن در فضاهای فشرده خودداری نمایید.
  • اگر اینورترهای سینوسی مین ول را در وسایل نقلیه استفاده میکنید، هرگز اینورترها را قبل از اطمینان از فعال بودن موتور آن روشن نکنید. حتی اگر اینورتر به صورت مستقیم به باطری وسیله نقلیه متصل باشد.
اخطار :

ماهیت رفتاری باطری ها در کار و بعد از استفاده در مدت های طولانی دچار تغییرات و بعضا ایراداتی میگردد. از این رو پیشنهاد میگردد برنامههای دوره ای چک و تعمیرات آنها توسط تیم فنی تعریف و اجرا گردد.یاطری ها باید به صورت دوره ای توسط متخصص چک و در صورت نیاز تعویض گردند. کار با باطریهای خراب ممکن است سبب آتش سوزی و یا منجر به خظرات جبران ناپذیری شود.

معرفی اینورترهای سینوسی مین ول :

  • اینورترهای سینوسی مین ول به طور کامل توسط یک CPU و به صورت کاملا دیجیتالی کنترل میشود. سری های اینورترهای سینوسی مین ول در مدل های TN و TS پاور اینورترهایی با خروجی برق AC کاملا سینوسی هستند. سری TN علاوه بر سری TS مجهز به دو شارژر AC و شارژر خورشیدی است. همچنین اینورترهای سینوسی TN قابلیت کار بعنوان UPS و یا حالت حداکثر ذخیره انرژی را داراست
  • اینورترهای سینوسی TS فقط به صورت یک پاور اینورتر عمل میکند. اینورترهای سینوسی سری TS مین ول با استفاده از باطری متصل به آن و تبدیل انرژی آن به برق کاملا سینوسی AC عمل میکند.
  • اینورترهای سینوسی TN علاوه بر عملکرد سری TS، امکان استفاده از انرژی خورشیدی به صورت مستقیم و بدون وقفه در حالت UPS را دارد. علاوه بر این، خروجی AC را دون وقفه تامین میکند. همچنین اینورترهای سینوسی سری TN مجهز به قابلیت کار در حالت ذخیره سازی انرژی است. استفاده از اینورترهای سری TN، موضوع کاهش مصرف انرژی و ایجاد یک بانک مستقل کوچک آن را توجیه میکند. میتوان گفت اینورترهای سینوسی سری TN با قابلیت عملکرد چندگانه به صورت UPS و یا ذخیره ساز انرژی، یک پاور اینورتر کاملا سینوسی و دوست دار محیط زیست به حساب مب آید.
  • اینورترهای سینوسی سری TN مین ول، دارای چند ورودی است که بسته به نوع حالت عملکرد در آن، ورودی ها را به صورت خودکار تشخیص میدهد. یک ورودی برق AC خارجی مثل برق شهر، ورودی برق از طریق پنل های خورشیدی در صورت وجود امکان آنها. اپراتورها هم بسته به ماهیت بار مصرفی متصل به اینورتر میتوانند رفتار اینورتر را تنظیم کنند.منظور از رفتار آن نوع عملکرد آن ر حالت های UPS و یا ENERGY SAVING و همچنین تنظیم دقیق ولتاژ و فرکانس خروجی آن است. انتخاب این پارامترها بستگی به محل نصب وشرایط محیطی و جغرافیایی دارد.
  • خروجی کاملا سینوسی اینورترهای سری TS/TN میتواند توانی معادل صد درصد توان نامی به صورت بیست و چهار ساعته تامین کند. به طور مثال در مدل TS-1500 اینورتر میتواند برق AC را به توان 1500 وات بصورت دایمی، 1750 وات را برای 3 ثانیه و جریان راه اندازی بین 20 تا 40 آمپر را در سه سایکل ابتدایی بصورت جریان لحظه ای برای تمامی بارها با ماهیت القایی، خازنی و مقاومتی تامین کند.
  • کاربردهای عمومی مانند کامپیوتر و لپ تاب، صنایع مخابراتی، وسایل نقلیه، قایق ها و کشتی های کوچک، لوازم خانگی برقی، موتورها و پمپ ها، ابزارهای برقی، تجهیزات کنترلی-صنعتی، سیستم های تولید صدا از مصرف کنندگان اصلی اینورترهای سینوسی مین ول در توان های مختلف هستند.

ویژگی های اینورترهای سینوسی مین ول :

  • انتخاب نوع عملکرد به صورت UPS و ENERGY SAVING
  • خروجی سینوسی کامل THD<3%
  • توان خروجی و دایمی صد در صد توان نامی دستگاه
  • بازده اینورتر بالای نود درصدی اینورتر سینوسی
  • نمایشگر LED برای اعلام وضعیت اینورتر و آلارم های آن
  • تحمل سرج 3000 واتی به صورت لحظه ای و پیک های استارتی
  • قابلیت انتخاب ولتاژ خروجی AC و محدوده فرکانس کارکرد آن
  • همخوانی با مهمترین استانداردهای CE/E13/FCC/UL458
  • قابل استفاده برای تمامی تجهیزات الکتریکی با ورودی AC
  • سه سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش
  • شارژر خورشیدی تا توان 30 آمپر برای شارژ باطریها
  • سرعت کار دستگاه از زمان اتصال باطری فقط 10 میلی ثانیه
  • نرم افزار مانیتورینگ و کنترل از راه دورتحت سیستم عامل ویندوز

 

رابط کاربری – پنل جلوی اینورتر :

A – کلید روشن و خاموش کردن اینورتر،

B – پریز خروجی برق AC اینورتر، بسته به نقاط مختلف جهان و استانداردهای متفاوت در طراحی آن، قابل سفارش است.

C – قطع کننده مدار AC خروجی اینورتر، در زمانی که خروجی اینورتر به صورت مستقیم در حال BYPASS است، اگر اتصال کوتاه یا جریان کشی بیش از حدی در مدار آن رخ دهد، این کلید عمل میکند و مدار خروجی را به صورت موقت باز میکند. عدم وجود این باز کننده کلید سبب خطراتی همچون آتش سوزی میگردد. اپراتور بعد از اطمینان از برطرف شدن مشکل خروجی AC میتواند با فشردن این کلید آن را ریست کند.

D – شیارهای تهویه داخلی اینورتر، اینورترهای تمام سینوسی احتیاج مبرم به تهویه مناسب برای عملکرد صحیح دارند. هنگام استفاده از اینورتر از تهویه مناسب و عملکرد فن های آن اطمینان حاصل فرمایید. این عمر تاثیر به سزایی در طول عمر اینورتر دارد.

E – کلید انتخاب عملکرد دستگاه، با استفاده از این کلید و یادگیری نحوه عملکرد آن میتوان حالت های مختلف کاری اینورتر، ولتاژ و فرکانس کاری آن را تنظیم کرد.

F – پنل اعلام وضعیت اینورتر، مانیتورینگ عملکرد دستگاه، بازدهی اینورترو تمامی خطاها و پیغام ها در این پنل نمایش داده میشوند.

G – پورت ارتباطی، برای ارتباط با کامپیوتر و نرم افزار تحت ویندوز قابل استفاده است.

رابط کاربری – پنل وضعیت باطری :

Battery : سطح ولتاژ و توان باطری که توسط چهار LED نشان میدهد

رابط کاربری – پنل وضعیت باردهی :

LOAD : وعیت جریان خروجی بار متصل را نمایش میدهد.

نمایشگرهای عملکرد دستگاه و اعلام خطاها :

On : دسگاه شروع به کار کرده و خروجی در وضعیت نرمال قرار دارد.

Bat Low : سطح ولتاژ باطری ها پایین است، اینورتر همچنین با تولید یک صدای BEEP به اپراتور اخطار میدهد.

Saving : اگر این LED روشن بود، دستگاه در حالت ذخیره انرژی است و خروجی AC ندارد.

AC Charge : روشن بودن این LED فعال بودن شارژر داخلی که با ولتاژ AC خارجی و تا 3 آمپر شارژ باطری میکند را نشان میدهد.

Solar Charger : روشن بودن LED، نشان دهنده وصل بودن پنل های خورشیدی و شارژ یاطری ها از طریق پنل ها تا 30 آمپر است.

AC In : منبع برق AC از خارج به اینورتر متصل است.

Bypass : اینورتر در حالت Bypass عمل میکند و جریان مصرفی توسط منبع AC خارجی تامین میشود.

Inverter : مدار اینورتر فعال استو جریان خروجی آن از طریق باطری های متصل به آن تامین میشود.

 

رابط کاربری – پنل پشتی اینورتر :

A – شین های مسی با روکش نقره برای ورودی و اتصال باطری ها

B – ورودی منبع AC خارجی IEC320

C – ترمینال ورودی پنل های خورشیدی از جنس نقره خالص

D – اتصال زمین یا ارت

 

شرح عملیات و نحوه عملکرد اینورترهای سینوسی : 

طراحی اینورترهای سری TN/TS به گونه ای است که هدف اصلی از ساخت آن ذخیره و استفاده بهینه از انرژی های پاک تا سر حد ممکن است. برای رسیدن به این هدف دو حالت UPS و ENERGY SAVING طراحی و اینورتر سینوسی طبق سناریوی مربوط به هرکدام میتواند کار کند. جزییات کار در هر دو حالت نیز توسط اپراتور قابل تنظیم است.

تنظیمات پیش فرض در اینورترهای سینوسی سری TN، حالت UPS ، سطح ولتاژی 230 ولت AC و فرکانس 50 هرتز و غیر فعال بودن قابلیت Saving میباشد. اپراتور میتواند بسته به شرایط و موقعیت های مختلف آب و هوایی  و وجود یا عدم وجود پنل های خورشیدی حالت عملکرد اینورتر را به حالت ENERGY SAVING تغییر دهد.

تفاوت اصلی در نحوه عملکرد اینورتر دردو حالت بالا، حفظ و ذخیره انرژی در بالاترین حد ممکن است.

در حالت Energy Saving، اولویت انتخاب منبع ورودی اینورتر ابتدا با پنل های خورشیدی و ذخیره آنها در باطری های متصل به اینورتر است. در صورت وجود پنل های خورشیدی پردازشگر داخلی اینورتر پنل های خورشیدی را به عنوان منبع ورودی آن جهت ذخیره سازی بیشترین حالت انرژی انتخاب میکند.

در صورت کافی نبودن توان انرژی تامین شده از پنل های خورشیدی و یا نبود خرابی منابع AC خارجی، اینورتر از توان باطریهای متصل به اینورتر به عنوان آخرین منبع انرژی استفاده میکند . در زمانی که توان در باطریهای متصل به اینورتر بین ده الی بیست درصد توان کامل باطری برسد، پردازشگر مرکزی شروع به فعال کردن آژیر داخلی میکند و این کار تا هنگام خاموش شدن اینورتر ادامه پیدا میکند.

 

زمان بندی و نحوه ملکرد اینورتر در حالت UPS

 

در این مبحث  شرح عملیات اینورترهای سینوسی در زمان بندی های مختلغ و حالت های مختلف وجود و یا عدم وجود منابع انرژی گفته شده است :

t1 : برای اطمینان از اینکه باطری در ظرفیت کامل قرار دارد، زمانی که اینورتر TN روشن میشود، پردازنده مرکزی به صورت خودکار در وضعیت Bypass قرار میگیرد و منبع AC بیرونی را مستقیما به مصرف کننده متصل میکند.در عین حال هر دو شارژر AC و خورشیدی را مشغول شارژ باطری ها میکند تا آنها در سریعترین زمان به توان کامل برسند.

t2 : زمانی که باطری ها شارژ کامل هستند، هر دو شارژر AC و خورشیدی به منظور حفظ عمر باطری ها و جلوگیری از شارژ اضافه با فرمان پردازنده مرکزی خاموش میشوند. در عین حال اینورتر در حالت Bypass به کار خود ادامه میدهد و جریان مصرفی بار همچنان از طریق منبع AC خارجی تامین میشود. مدار اصلی اینورتر در حالت استدبای میباشد.

t3 : در این بازه زمانی، اینورتر همچنان در حالت Bypass کار میکند. سطح ولتاژ اطری به تدریج کاهش پیدا میکند. این کاهش تدریجی ولتاژ به علت اتلاف انرژی و بخاطر اسندبای بودن آنها میباشد. وقتی سطح انرژی ذخیره شده در باطریها به 75 درصد ظرفیت کامل آن رسید، پردازنده اصلی مجددا شارژر سولار را فعال میکند. جریان شارژ خورشیدی در این حالت 3 امپر است. وقتی این سطح جریانی کاهش یابد، پردازنده داخلی شارژر AC را برای کمک به شارژر خورشیدی فعال میکند. این حالت معمولا در شبها یا روزهای ابری رخ میدهد. در صورتیکه جریان شارژ در پنل های خورشیدی به بالای سه آمپر برگردد شارژر AC مجددا از مدار خارج میشود و شارژر خورشیدی به تنهایی اقدام به شارژ باطریها میکند.

t4 : اگر انرژی شارژر خورشیدی بیش از مصرف خروجی اینورتر باشد، سطح ولتاژی باطری به تدریج افزایش پیدا میکند تا باطریها به حالت فول توان برسند. در این حالت پردازنده مزکزی دز اینورتر شارژر خورشیدی را نیز خاموش میکند. هدف از این کار حفظ طول عمر باطریها و جلوگیری از شارژ بیش از آنها برای جلوگیری از نابودی آنهاست. در این حالت همچنان اینورتر در حالت Bypass کار میکند.

t5 : از آنجاییکه شارژر خورشیدی خاموش است، سطح ولتاژ باطری باطری به تدریج کاهش میابد. در این زمان به هر دلیلی ورودی AC قطع شود، پردازنده اینورتر سینوسی به صورت خودکار و در بازه زمانی کمتر از ده میلی ثانیه و در حالتی بدون وقفه در قطعخروجی از حالت Bypass به حالت Inverter میرود.

t6 : برق AC دوباره به حالت عادی برگشته و اینورتر دوباره در حالت Bypass به کار خود ادامه میدهد.

t7 : سطح ولتاژ باطری به کمتر از 75 درصد توان خود رسیده است، شارژرها به صورت خودکار فعال شده اند و همزمان شروع به شارژ باطری میکنند.(t3)

t8 : دقیقا مشابه t4

t9 : با نبود منبع انرژی AC بیرونی، پردازنده اینورتر سینوسی  وضعیت را از حالت Bypass به Inverter تغییر میدهد.شارژر AC خاموش است، با توجه به اینکه تامین انرژی خروجی اینورتر کاملا از طریق باطری پشتیبانی میشود سطح ولتاژی آن به سرعت کاسته میشود.

t10 : سطح ولتاژ باطری به کمتر از 75 درصد توان خود رسیده است، و منبع انرژی AC همچنان در دسترس نیست. تنها شارژر خورشیدی قادر به فعالیت و شارژ باطری است. توان باطریها به سرعت در حال کاهش است.

t11 : دقیقا مشابه به حالت ENERGY SAVING

t12 : جریان شارژ شارژر خورشیدی در حدود سه آمپر است، سطح ولتاژی باطری با یک شیب خیلی کند در حال افزایش است.  این جریان شارژ به تدریج به شارژ باطری ها مشغول است و سطح ولتاژی باطری را به حدی میرساند که اینورتر دوباره میتواند کارش را شروع کند .

زمان بندی و نحوه ملکرد اینورتر در حالت UPS

 

t1 : برای اطمینان از اینکه باطری در ظرفیت کامل قرار دارد، زمانی که اینورتر TN روشن میشود، پردازنده مرکزی به صورت خودکار در وضعیت Bypass قرار میگیرد و منبع AC بیرونی را مستقیما به مصرف کننده متصل میکند.در عین حال هر دو شارژر AC و خورشیدی را مشغول شارژ باطری ها میکند تا آنها در سریعترین زمان به توان کامل برسند.

t2 : زمانی که باطری ها شارژ کامل هستند، هر دو شارژر AC و خورشیدی به منظور حفظ عمر باطری ها و جلوگیری از شارژ اضافه با فرمان پردازنده مرکزی خاموش میشوند. در عین حال اینورتر در حالت Inverter به کار خود ادامه میدهد و جریان مصرفی بار از طریق باطری های متصل به اینورتر تامین میشود.

t3 : وقتی توان باطری ها به 75 درصد ظرفیت خود رسیده است، اینورتر دوباره شارژر خورشیدی خود را فعال میکند، اما همچنان شارژر AC را به جهت حفظ و دوست داری محیط زیست خاموش نگه میدارد.

t4 : اگر انرژی تولید شده توسط شارژر خورشیدی بیش از توان مصرفی اینورتر باشد، سطح ولتاژ باطری ها به تدریج شروع به افزایش میکنندتا به نود درصد ظرفیت خود برسند. در این زمان اینورتر برای حفظ طول عمر باطری و جلوگیری از شارژ اضافه آنها مجددا شارژر خورشیدی را خاموش میکند.

t5 : توان باطری به هفتاد و پنج درصد ظرفیتش رسیده است، شارژر خورشیدی مجددا شروع به کار میکند.

t6 : اگر انرژی تولید شده توسط شارژر خورشیدی کمتر از توان مصرفی اینورتر باشد، سطح ولتاژ باطری ها به تدریج شروع به کاهش میکنندتا به بیست درصد ظرفیت خود برسند. یک هشدار دهنده صوتی (BUZZER) شروع به کار میکند. تا اپراتور بتواند در زمان باقیمانده تصمیم صحیح را بگیرد.

t7 : اگر مصرف کننده اینورتر به جریان کشی ادامه دهد و منبع برق AC بیرونی همچنان در دسترس نباشد، پردازنده اینورتر با تشخص این موضوع اینورتر را در حالت Bypass قرار میدهد. منبع برق AC بیرونی برای جلوگیری از خاموش شدن مجموعه و ادامه کار، همزمان شروع به شارژ باطریها و تامین بار خروجی اینورتر میکند. اگر شارژر خورشیدی در این حالت بتواند جریان شارژی بالاتر از سه آمپر تولید کند، اینورتر مجددا شارژر AC را خاموش میکند و شارژر خورشیدی وظیفه تامین شارژ باطریها و تامین بار خروجی را به عهده میگیرد.

t8 : در نبود ورودی AC، و زمانی که توان باطریها به کمتر از ده درصد توانشان میرسد، جهت جلوگیری از تخلیه بیشتر توان باطریها و افزایش طول عمر آن، اینورتر اقدام به خروجی AC خود میکند و برای اینکه اپراتور مطلع شود از طریق روشن نگه داشتن پنل روبرو اقدام میکنید.

نرم افزار مانیتورینگو کنترل اینورتر : 

مصرف کنندگان اپراتورهای سینوسی با کمک نرم افزار تحت ویندوز میتوانند تمامی تنظیماتی که از طریق پنل روبروی اینورتر سینوسی شامل نوع عملکرد دستگاه، ولتاژ و فرکانس خروجی AC اینورتر، حالت SAVING را از طریق نرم افزار تنظیم نمود. این نرم افزار در ویندوز های سری هفت تا ده قابل نصب است.

حفاظت های مداری اینورترهای سینوسی مین ول – حفاظت های ورودی :  

حفاظت در برابر اتصال معکوس باطری : اگر باطری به اینورتر به صورت معکوس متصل گردد، یک سری فیوز فست یک زنر دیود محافظ مدار آن از بین میروند و اینورتر برای تعمیر باید به نمایندگی مجاز ارسال گردد.

حفاظت پایین بودن سطح ولتاژ باطری : در مواقعی که سطح ولتاژ باطری پایین تر از سطح استاندارد است،اینورتر با قطع خروجی خود و ایجاد یک آلارم صوتی و نمایش آن در پنل جلویی اینورتر اپراتور را از وضعیت دستگاه مطلع میکند.

حفاظت بالا بودن سطح ولتاژ باطری : در مواقعی که سطح ولتاژی باطری بیشتر از حد مجاز باشد یا نوع و سطح ولتاژی اشتباهی به اینورتر متصل گردد، اینورتر خروجی خود را قطع و یک سیگنال صوتی به همراه نمایش آن در پنل روبرویی خود، وجود آلارم را به مصرف کننده اطلاع میدهد.

اخطار : 

در انتخاب باطری دقت و فایل شخصات آن به طور کامل مطالعه کنید. انتخاب باطری با سطح ولتاژی پایین تر، سبب عملکرد نادرست اینورتر و انتخاب باطری با سطح ولتاژی بالاتر، باععث آسیب دیدن آن میشود.

حفاظت جریانی در شارژر خورشیدی :حداکثر جریان شارژ توسط شارژر خورشیدی اینورتر سیوسی مین ول، 30 آمپر است. اگر مجموع جریان ارسالی از پنل های خورشیدی بالاتر از این رنج بشود فیوز داخلی شارژر باز و اینورتر باید برای تعمیر به نمایندگی مجاز مین ول ارسال گردد.

 

حفاظت های مداری اینورترهای سینوسی مین ول – حفاظت های خروجی:  

Bypass : یک فیوز کنترل جریانی در زمانهای که اینورتر در حالت Bypass کار میکند خروجی اینورتر را کنترل میکند. در مواقعی که جریانی بالاتر از حد مجاز اینورتر از طرف بار کشیده شود یا اتفاقی در خروجی اینورتر مانند اتصال کوتاه اتفاق بیفتد. این فیوز عمل کرد و پس از قطع مسیر خروجی، به سمت بیرون حرکت میکند. اراتور با قطع بار متصل به اینورتر و یا بر طرف شدن خطای به وجود آمده، میتواند با فشردن کلید فیوز خروجی اینورتر را ریست کرده و آن را به وضعیت کار عادی برگرداند.

کار در دمای بالا و رفتن دمای داخلی اینورتر به بیشتر از دمای کار مجاز، اتصال کوتاه در مدار خروجی AC اینورتر، باعث خاموشی اینورتر و نیاز به ریست شدن آن برای شروع کار مجدد را دارد. اما پایین یا بالا بودن سطح ولتاژی باطری با مساعد شدن آن، اینورتر به طور خودکار شروع به فعالیت میکند.

حفاظت اضافه بار خروجی : اینورترهای سینوسی مین ول میتواند تا حدی اضافه بار را در خروجی خود تحمل کند. اگر این اضافه بار تا تا 15 درصد باشد اینورتر به مدت سه دقیقه به جریان دهی ادامه میدهد و سپس با ادامه شرایط در این حالت خروجی را خاموش میکند. همچنین اگر جریان کشی بیشتر از 20 درصد باشد فقط برای سه ثانیه تحمل و سپس اینورتر به صورت آنی خاموش میشود. اگر حفاظت اضافه بار در اینورتر سینوسی فعال شود، اینورتر برای ادامه فعالیت خود به ریست شدن احتیاج دارد.

در شکل زیر وضعیت Load Meter را که به وسیله چهار LED در پنل جلویی اینورتر ست و در مواقع بروز خطاها با روشن و یا چشمک زدن ترکیبی آنها، نوع خطای پیش آمده را به اپراتور اطلاع میدهد.

نصب دستگاه و سیم بندی آن :

سیم بندی باطری : طول سیم های اتصال اینورتر به باطری باید بسیار کوتاه و کمتر از یک و نیم متر باشد.انتخاب جنس و نوع سیم بسته به ایمن بودن در مسیر و محاسبه جریان عبوری از آن اهمیت بالایی دارد. انتخاب سیم با قطر کم سبب کاهش بازده اینورتر و گرم شدن بیش از حد سیم ها که منجر به خطراتی از جمله آتش سوزی میشوند.

جدول زیر به شما در نتخاب نوع سیم و قطر مناسب آن، بسته به ولتاژ ورودی کمک میکند.

جدول انتخاب نوع و توان باطری بسته به نوع ولتاژ ورودی در اینورتر : 

محل نصب اینورتر : 

اینورترها باید در یک سطح صاف و یا یک رک و با استحکام بالا نصب گردد. برای حفظ طول عمر اینورتر از نصب اینورتر در محیط های مرطوب و کثیف با گرد و غبار بالا خودداری نمایید. اینورترها مجهز به یک فن داخلی است. لطفا در هنگام نصب مسیرهای عبور هوا در اطراف آن را باز و حداقل تا پانزده سانتی متر آزاد باشد.

 

 

مطالب مرتبط

کاربرد منبع تغذیه HVDC توان بالا در LED درایور CSP-3000

کاربرد منبع تغذیه HVDC توان بالا در LED درایور | CSP-3000

امروزه کاربرد منابع تغذیه HVDC در صنایع در حال گسترش است و زمینه سازی انقلاب جدیدی در صنعت برق را شاهد هستیم. در این مقاله ...
کاربرد HVDC در انرژی خورشیدی و سیستم برق کلاس 4

مزایا استفاده HVDC در انرژی خورشیدی و سیستم برق کلاس 4

با توجه به رشد انقال توان HVDC، نیازمند کنترل و برنامه ریزی درست آن می‌باشد. در این مقاله راجع به دو موضوع داغ تغذیه دستگاه ...
معرفی خانواده VFD یک پلتفرم برای موتورهای BLDC

معرفی خانواده VFD | یک پلتفرم برای موتورهای BLDC

برای راه اندازی موتورهای BLDC نیازمند درایور هستیم. موتورهای BLDC نسبت به موتورهای القایی حتی موتورهای سه فاز از بهروه بهتر و نسبت گشتاور به ...
بررسی اصالت مین ول MEAN WELL در ایران

بررسی اصالت مین ول MEAN WELL در ایران

مین ول ایران به عنوان نمایندگی معتبر محصولات مین ول در ایران، حامی حقوق مصرف کنندگان منابع تغذیه با اصالت و با کیفیت می‌باشد. با ...