مترجم:حسام عابدی

این راهنما به منظور اطلاع رسانی و احترام به مشتریان ، منتشر گردید،  که در زمینه طراحی، تولید و ساخت و فروش منابع تغذیه سوییچینگو با توجه به آخرین دست آوردهای علمی و قوانین روز تهیه شده است که شامل اطلاعات پایه در پاورهای سوییچینگ ، مشخصات عمومی، تنظیمات ایمنی( ملاحظات ) ، استانداردهای EMC ،CE، قابلیت اطمینان ، نکات عملی ،اصطلاعات ، قواعد فنی و نکات تصحیح خطا می باشد.

هدف اصلی این راهنما تاکید بر توضیحات مورد نیاز بوده و از نوشتن روابط و فرمول های ریاضی در آن اجتناب شده است تا کاربران بتوانند بدون نیاز به پیشینه علمی تخصصی به راحتی از آن استفاده کنندو تصویر روشنی از مشخصات منبع تغذیه، کاربردها و ملاحظات ایمنی در کوتاه ترین زمان بدست آورند.

به علت طولانی بودن محتوا، توضیحات به صورت بخش بخش وارد شده است.

میانگین زمان بین دو خرابی تخمینی برای قابلیت اطمینان می باشد. تخمین قابلیت اطمینان محصولات در دست تولید و یا تولید شده می تواند در تشخیص رضایت مشتری از محصول کمک کند. معنی دقیق MTBF عبارت است از میانگین زمانی که طول می کشد تا قابلیت اطمینان محصول به 36.8% کاهش یابد.به عنوان مثال در صورتیکه MTBFیک محصول برابر 20000 ساعت باشد به معنی این نیست که این محصول 20000 ساعت قابلیت استفاده دارد بلکه به این معنی است که بعد از 20000 ساعت استفاده، احتمال عملکرد صحیح آن8.36 % است ، اگر 2000 ساعت استفاده شده باشد قابلیت اطمینان آن برابر 0.905 و اگر 200 ساعت استفاده شده باشد قابلیت اطمینان آن برابر 0.999 می باشد.

رابطه MTBF  ، قابلیت اطمینان و نرخ خرابی به صورت زیر است :

 

 

 

(R(t : قابلیت اطمینان

L : نرخ خرابی

T : زمان کارکرد

e : 2.718

محاسبه MTBF به دو روش قابل انجام است ، که عبارتند از شمارش تعداد ( part count ) و آنالیز استرس ( stress analysis ) ، قوانین مربوط به MIL-HDBK-217F و (TELCORDIA SR/TR-332(Bell Code  معمولا جهت محاسبه MTBF استفاده می شود. MIL-HDBK-217F استاندارد ارتش ایلات متحده آمریکاست و  (TELCORDIA SR/TR-332(Bell Code استاندارد تجاری و عمومی است. شرکت MeanWell در محاسبه MTBF محصولات خود از استاندارد MIL-HDBK-217F استفاده کرده است.

  • روش شمارش تعداد

در این روش از استاندارد MIL-HDBK-217F برای محاسبه نرخ خرابی تمام قطعات مورد استفاده در منبع تغذیه استفاده می شود و سپس با ترکیب نرخ خرابی آنها قابلیت اطمینان منبع بدست می آید.

  • روش آنالیز استرس

در این روش منبع تغذیه در شرایط نرمال خود کار می کند سپس به قطعات مختلف آن با توجه به استاندارد MIL-HDBK-217F، استرس القا می شود و با آنالیز استرس اجزا ، قابلیت اطمینان سیستم بدست می آید.

مطالب مرتبط

کاربرد اینورتر دو طرفه در سیستم ذخیره انرژی خانگی - BIC-2200 مینول

کاربرد اینورتر دو طرفه در سیستم ذخیره انرژی خانگی – BIC-2200 مینول

مبحث انرژی خورشیدی و کنترل و استفاده بهینه آن در حال حاضر به مبحثی مهم تبدیل شده است. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری ساخت باتری ...
درایور موتورهای بدون سنسور BLDC با ماژول VFD مین ول

درایور موتورهای بدون سنسور BLDC با ماژول VFD مین ول

در حال حاضر همگان در صنعت متوجه گستردگی و کارآمدی موتورهای BLDC هستند. موتورهای BLDC برای راه اندازی نیازمند درایور خارجی می‌باشند. مین ول با ...
برق اضطراری با توان بالا با قابلیت UPS سریهای NTN-5K مینول

برق اضطراری با توان بالا با قابلیت UPS | سریهای NTN-5K مینول

مینول با نگاه کاربردی و نیاز بازار محصولی شگرف در صنعت اینورترهای سینوسی تکفاز و سه فاز توان بالا UPS طراحی و تولید کرده است. ...
ذخیره کننده های انرژی قابل حمل -UPS سری های NTU-NPB

ذخیره ساز های انرژی قابل حمل UPS | سری های NTU/NPB

دنیا امروزه گستردگی بیشتری یافته و بشر برای انجام کارهای مختلف در نقاط مختلف استقرار می‌یابد؛ یا اینکه برای انجام عملیات های حیاتی نیازمند ساز ...