منابع تغذیه سوییچینگ در زمینه های بسیار متنوعی در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است . بسته به نوع محصول هر دو نوع ورودی جریان مستقیم و یا متناوب قابل قبول است . قبل از کار با دستگاه کاربران می بایست موارد زیر را مورد توجه قرار دهند :
نوع ولتاژ ورودی ( ac یا dc)، محدوده ولتاژ ورودی و شرایط دیگر که در برگه مشخصات نوشته شده است . در صورتی که ولتاژ ورودی از محدوده عملکرد فراتر رود می تواند منجر به آسیب رساندن به منبع تغذیه شود همچنین ولتاژ ورودی با شکل موج تخریب شده ( غیر سینوسی ) – حتی اگر دارای سطح در محدوده عملکردی منبع باشد- باعث بد کار کردن دستگاه می شود .
شکل 1-2 : سطح ولتاژ برق در کشورهای مختلف
- اگر ولتاژ ورودی dc یا موج مربعی باشد ، مقدار ماکزیمم آن می بایست 4/1 برابر مقدار پیک موج سینوسی باشد . به عنوان مثال ولتاژ ورودی 264 – 85 ولت متناوب می تواند با ولتاژ 370 – 120 ولت مستقیم جایگزین شود .
- منبع ورودی dc یا موج مربعی برای منابع تغذیه سوییچینگ که قابلیت auto-selection ولتاژ ورودی را دارند ، قابل قبول نمی باشد .
- فرکانس ورودی : فرکانس ورودی مورد استفاده در منابع تغذیه سوییچینگ عموما 50 تا 60 هرتز است با توجه به اینکه برق تولیدی در نیروگاه دارای خطای 3 هرتز است ، در نتیجه منابع تغذیه سوییچینگ برای محدوده 63- 47 هرتز طراحی شده اند . برای کاربردهای خاص مانند قایق ها و یا کشتی ها، فرکانس 440 هرتز قابل قبول است که کاربران بایستی افزایش نشتی جریان در این محدوده فرکانسی را در نظر بگیرند .
- ولتاژ ورودی محصولات با ملاحظات ایمنی تصویب شده بر روی چسب های مدل روکش، قرار دارند.